EMOn viimeisimmät rahoituspäätökset

joulu 21, 2018

Röylän ja Bodomin seudun omakotiyhdistys ry

Röylän ja Bodomin seudun omakotiyhdistys ry Espoossa rakentaa 9. korin frisbeegolf-radan omistamansa Röyläntuvan läheisyyteen. Rata on suunniteltu matalan kynnyksen harrastusradaksi, jolla myös aloittelijat voivat tulla kokeilemaan lajia. Hankkeen kokonaiskustannus on 32 387,98 € ja sille on myönnetty 60 % julkista tukea.

 

Keskisen Uudenmaan Kehittämisyhdistys KEHU ry

KEHU ry toteuttaa hankkeen, jossa kehitetään vesienhoito-osaamista osakaskunnissa.  Tavoitteena on yksinkertaiset toimintaohjeet asukas- ja toimijanäkökulmasta. Näin vesien ympärillä olevat toimijat ottavat enemmän vastuuta omasta ympäristöstään ja asuinalueestaan. Hanke sisältää mm. tutustumiskäyntejä ja teemakohtaisia tilaisuuksia ja  siinä on tuotetaan myös kaikkien nähtävissä olevaa materiaalia. Hankkeen kokonaiskustannus on 39 000 euroa ja sille on myönnetty 90 % julkista tukea.

 

Klaukkalan Kehys ja Lasi Oy

Nurmijärveläinen Klaukkalan Kehys ja lasi Oy investoi tuulilasien vaihdon yhteydessä tehtävään kameroiden kalibrointiin liittyvän ADAS-järjestelmään. Tuulilasien vaihdon yhteydessä lasissa olevat kamerat pitää kalibroida, ja hankittavaa ADAS-laitteistoa (Automatic Driver Assistant System) käytetään niiden kalibrointiin. Laitteiston hankinta mahdollistaa nykyaikaisten autojen lasinvaihdot kokonaisvaltaisesti. Hankkeen kokonaiskustannus on 13 490 euroa ja sille on myönnetty yritystukea 20 %.


Takaisin