03/26/20

LEADER-EMO SIIRTYY ETÄTYÖHÖN, TOIMISTO SULJETTU 27.3.20 ALKAEN


Kirjoittaja: emory

Leader-EMO siirtyy Valtioneuvon esitysten ja valmiuslain perusteella asetettujen kulkurajoitusten johdosta etätyöhön ja EMOn toimisto on suljettu 27.3.2020 alkaen. Etätyön kesto riippuu voimaan asetettujen rajoitusten kestosta.

Kehotamme asiakkaita ottamaan henkilökuntaan yhteyttä sähköisesti ja välttämään materiaalien toimittamista postitse. Toiminnanjohtajan tavoittaa puhelimitse 050 573 2972 ja sähköpostilla emo(at)emory.fi

EMOn toiminta jatkuu rajoitusten ajan sähköisin menetelmin, hallituksen kokoukset järjestetään verkkokokouksina, hankeneuvonta yms. asiakaspalvelu toteutetaan etänä jne.

EMOn järjestämä hankehaku jatkuu aiemmin ilmoitetun mukaisesti 31.3.2020 saakka ja hakemukset otetaan käsittelyyn poikkeusolojen mahdollistamissa rajoissa.

EMOn sääntömääräinen vuosikokous on siirretty pidettäväksi 17.6.2020.

  

Pahoittelemme rajoitusten aiheuttamia hankaluuksia ja viivästyksiä kumppaneillemme, pyrimme pitämään EMOn toiminnan niin normaalina kuin poikkeusoloissa asetetut säädökset ja rajoitukset mahdollistavat. Kehotamme kaikkia toimimaan vastuullisesti ja noudattamaan näissä poikkeusoloissa asetettuja rajoituksia. Näin turvaamme lähimmäistemme hyvinvoinnin ja pienennämme epidemian aiheuttamia taloudellisia ja terveydellisiä vaikutuksia ja vähennämme lisärajoitusten tarvetta.


Takaisin